Gestió d'apartaments turístics - Fet a mida per a tu

Ajudem els propietaris de lloguers de curta durada a evitar mals de cap amb un servei integral de gestió d’apartaments turístics a Barcelona.

Treballem amb

Com a propietari d’un apartament turístic, no hi ha res més frustrant que pagar una empresa de gestió que...

No us preocupeu per l'administració del seu lloguer de curta durada i deixeu-lo a les mans expertes d'una de les millors empreses de gestió d'apartaments de vacances.

😕 Et fa parlar a tu amb els hostes.

😤 No contesta les teves trucades o correus electrònics

😡 Només t'envia actualitzacions de la teva propietat si tu els hi ho demanes.

Amb una feina, una família i una vida de la que preocupar-te...
no tens temps de supervisar una empresa de gestió.

El que NECESSITES és una empresa de gestió de propietats de confiança.

Petita

On truques i et reconeixen pel teu nom. On saps que tindran cura de les teves propietats de la mateixa manera que tu ho faries.

Transparent

On tu tens el control de veure les teves reserves, realitzar pagaments o supervisar qualsevol altra operació de lloguer amb un clic. D’aquesta manera, et pots assabentar del que està passant, en temps real.

Local

On disposen d’un equip ‘sobre el terreny’ a Barcelona, preparat per ocupar-se de qualsevol problema que pugui sorgir amb les teves propietats – o els teus hostes.

Rep avui mateix el teu informe d’estimació d’ingressos, de franc.

Alina Andreea Deac té reconeixement a la gestió d'apartaments turístics a Espanya

“Durant aquests anys, em vist que la major part de les empreses de gestió de propietats tenen 2 problemes molt semblants: la manca d’experiència i coneixement sobre la gestió de lloguers a curt termini o la manca de professionalitat. La major part es mou per l’interès de guanyar diners més que per les ganes de convertir-se en experts en la matèria. Des del principi, vaig tenir clar que Barcelona Flats Management faria tot el possible pels seus clients.

Alina Andreea Deac

CO-Fundadora i COO de BFM

Què pots aconseguir?

Recensions de 5 Estrelles

La base del teu negoci és l’experiència de l'hoste. El secret per rebre recensions de 5 estrelles es... oferir un servei de 5 estrelles. Deixa a les nostres mans TOTA la comunicació amb els teus hostes: gestions d'abans del check-in, conserge de benvinguda, resposta a queixes/sol·licituds, check-out, etc.. A partir d’ara els teus hostes tornaran a la teva propietat quan tornin a tenir vacances.

Anuncis Optimitzats

Aparició en gran nombre de plataformes, preus dinàmics, fotografies professionals, creació d’anuncis, central de reserves, i molt més! El nostre software de gestió et permet arribar a més hostes que compleixen els teus requisits, abaixar els costs d’adquisició i incrementar els teus ingressos mentre dorms.

Manteniment

És més que una mera propietat: és el teu negoci. Pots comptar amb nosaltres per resoldre qualsevol avaria; saps que el nostre servei de manteniment es prendrà la mateixa cura que te’n prendries tu.

Neteja

Els hostes trien propietats on es puguin sentir com a casa. Pensem que és d’extrema importància causar una bona impressió. I és per aquest motiu que ens prenem seriosament la neteja. BFM només treballa amb equips que tenen àmplia experiència en neteja d’apartaments turístics i de mitjana estada. Et pots desentendre perquè saps que seran puntual, atents, detallistes i sobretot... el resultat serà EXCEL·LENT!

Disseny d’Interiors

Si parlem de les reserves, no hi ha res més important que una bona imatge. Treballem amb alguns dels millors interioristes d’Espanya. Volem assegurar-nos que els teus hostes no només tindran ‘un lloc on quedar-se’, sinó que també s’endinsaran en una Barcelona colorida, moderna i vibrant quan obrin la porta del teu apartament.

Opinions dels clients

No ho diem només nosaltres

1 Paquet de Gestió. 2 Models de Preus Senzills.

Contractar qualsevol empresa de gestió de propietats et pot donar molts mals de cap; la forma de pagament no hauria de ser un d’ells.