Començar és fàcil

Només 3 passos per tenir les teves propietats totalment gestionades i desentendre’t.

Major rendibilitat del teu apartament turístic amb la nostra assessoria immobiliària integral. Confia la teva propietat a mans expertes.

1.) EL MATCH

Cap dos lloguers de curt termini són iguals.

No trobaràs dues empreses iguals de gestió de lloguers. És important que la nostra àrea d’especialitat s'ajusti a les necessitats del teu negoci. La millor manera d’esbrinar-ho és fent-te algunes preguntes. Un cop hagis fet clic a ‘ENVIAR’ ( i si fem match) t’enviarem un informe d’estimació d’ingressos DE FRANC per correu electrònic en un termini d’1-3 dies.

2.) LA TRUCADA

Per respondre a les vostres preguntes.

En aquesta trucada veurem en detall junts el teu informe d’ingressos i respondrem totes les preguntes que tinguis tant sobre l’informe com sobre BFM. També t’assignarem el model de preus que s'adapti millor a les teves necessitats.

Per mitjà d'una trucada començarem a estructurar un projecte que assegurarà l'èxit de l'administració del lloguer de vacances
Alina Andreea Deac té reconeixement a la gestió d'apartaments turístics a Espanya

3.) LA CITA

Reunió presencial o trucada de vídeo

L’últim pas és una reunió en persona (o per videoconferència per als clients que estan lluny) per signar el contracte, i sobre tot conèixer l’equip de persones reals que hi ha darrera de la marca i que s’encarregarà de la gestió de la teva propietat. Després, BFM començarà a treballar: prepararà la sessió fotogràfica de les teves propietats, realitzarà l’inventari, elaborarà un informe de manteniment i guardarà les claus.

Tu tens preguntes; nosaltres tenim respostes!

Nosaltres ens fem càrrec de tot. L’única cosa que és responsabilitat teva és qualsevol inversió per a la millora de la teva propietat. Tot i així, ens farem càrrec de coordinar com es desenvoluparà l’obra.

Oferim dos models de preus. Pagament a comissió segons els ingressos totals per les reserves O pagament d’una quota mensual fixa.

– Apartaments turístics amb llicència turística.
A partir del 20% + IVA de comissió, amb l'import de la neteja carregat per separat a l'hoste.

– Lloguer a mitjà termini: No és necessària una llicència turística.
Les estades de 1 a 11 mesos es consideren estades de mitjà termini. A partir del 12% + IVA de comissió, amb l'import de la neteja carregat per separat a l'hoste.

Podràs veure els resultats de seguida. Tot i així, la teva propietat arribarà al seu màxim potencial en uns 6 mesos, a mida que es reforci el màrqueting amb opinions d’hostes i la seva imatge en línia.

Treballem amb propietaris que viuen a l’estranger i disposem de diferents eines per garantir la transparència de la nostra col·laboració. Oferim l’accés en temps real a la nostra plataforma per a propietaris i al calendari/tarifes de la teva propietat. També estem disponibles en diferents zones horàries per tal de garantir una bona comunicació.

Demanem un preavís de 2 mesos per rescindir el contracte. Tot i així, per tal que ambdues parts mantinguin una bona reputació, tant l’hoste com els propietaris hauran de mantenir les reserves que s’hagin confirmat abans del preavís. D’aquesta manera, podem seguir oferint un servei de qualitat.

Amb la nostra plataforma és possible migrar la informació des de l’empresa de gestió de propietats o gestor de canals de distribució amb el que estiguis col·laborant. Disposem d’eines que no només garanteixen que la transició sigui fluida sinó que també la teva propietat continuï generant beneficis.

Encara tens cap dubte?

Cap problema! Escriu el teu dubte a continuació i et respondrem en un termini de 2-3 dies laborables.

available from 10:00 – 18:00

Email: alina@bcnflatmanagement.es