Models de preus senzills

Pots triar el model que més s’adapti a tu, tant si ets propietari de 5 propietats individuals com si tens 3 edificis de mitjana estada.

Quota mensual fixa

El millor pla per als propietaris que no estan disposats a controlar els números fluctuants i volen mantenir preus fixos.

Comissió segons reserves

És la millor opció per als propietaris que saben que els ingressos són diferents segons el mes i volen obtenir la màxima rendibilitat.

Mitjana Estada

Des del 12% + IVA→

Ambdós preus depenen de la ubicació, mida, número de llicència fiscal, disseny, etc. i poden canviar.

Tens dubtes sobre quin model és el més adequat per a tu?

Respon a unes preguntes senzilles i t’oferirem la millor opció per a tu.

FAQs Preus

Preguntes freqüents sobre preus

– Apartaments turístics amb llicència turística.
A partir del 20% + IVA de comissió, amb l'import de la neteja carregat per separat a l'hoste.

– Lloguer a mitjà termini: No és necessària una llicència turística.
Les estades de 1 a 11 mesos es consideren estades de mitjà termini. A partir del 12% + IVA de comissió, amb l'import de la neteja carregat per separat a l'hoste.

En la Tarifa Plana Mensual – pactem una quota fixa amb el propietari que s'abona mensualment. El propietari no assumeix cap risc amb aquest model i sempre se li abona la quantitat pactada, independentment dels ingressos que s’hagin obtingut per la propietat. Ens fem càrrec del manteniment i de les despeses relacionades amb qualsevol obra que s'hagi de realitzar.

En el Pagament a Comissió segons el Percentatge de Reserves – nosaltres rebem una comissió segons el total de la reserva i la resta és per a tu. Els ingressos nets que rep cada part depenen dels ingressos que s’obtinguin en les reserves mensuals, que poden variar en funció de la temporada. Ens fem càrrec de les despeses de manteniment que no entrin dins de les inversions grans que necessiti la propietat. Tot i així, coordinarem en tot moment qualsevol obra que s’hagi de realitzar.

Rebràs un pagament mensual amb els ingressos que corresponguin al mes en curs a principis del mes següent (per exemple, el pagament del gener, acostuma a realitzar-se en els primers 5-7 dies del febrer).

No se t'aplicarà cap comissió. No obstant això, cobrem una tarifa de neteja independent a l’hoste; aquest cost, però, no et repercuteix.

Emplena el nostre formulari i rebràs un informe d’ingressos de franc. Tingues en compte que els ingressos depenen de diversos factors, com ara el tipus d’habitatge, el nombre d’habitacions, el nombre d’hostes que es poden allotjar, la seva ubicació o la temporada.

Encara que acostumem a centrar-nos sempre en els nostres 2 models de preus, sempre podem negociar un altre model de preus que s’adapti millor a les teves necessitats.